Ota yhteyttä

SPC – TÄYSREHUT

Nestevajaus on yleinen ongelma hevosilla kovan rasituksen yhteydessä

Kilpailujen ja kuljetusten aikana esiintyvän lisääntyneen hikoilemisen ja stressiperäisen ripulin myötä hevoset menettävät nestettä suuria määriä. Lisäksi monet hevoset juovat huonosti vieraassa ympäristössä tai kilpailua edeltävän stressin vaikutuksesta. Tämä heikentää niiden nestetasapainoa ja alentaa suorituskykyä itse kilpailussa. Jopa kilpailutauolla olevat hevoset kärsivät toisinaan näistä ongelmista.

Monilla hevosilla esimerkiksi esiintyy toisinaan ripulia ilman erityistä syytäkin. KRAFFTin SPC-tuotteet voivat usein tuoda luonnollisen ratkaisun näihin nestetasapaino- ja mahaongelmiin. Kokeile sinäkin - eron huomaat jo kuukauden ruokinnan jälkeen!

NESTETASAPAINON HALLINTAAN

Nestehukka on yksi yleisimmistä hevosen suorituskyvyn alentumisen syistä. Kovassa lihastyössä löysän ulosteen määrä lisääntyy; lisäksi nestettä poistuu voimakkaan hikoilun ja tihentyneen hengityksen kautta. Nestetasapainon ongelmat ovat tuttuja kaikille hevosenomistajille.

SPC-rehussa olevan kauran rakennetta on muutettu erityisessä prosessissa siten, että se parantaa hevosen kykyä säädellä nestetasapainoaan stressaantuneena ja jopa äärimmäisen rasituksen aikana. SPC ehkäisee myös ruoansulatusongelmia vatsassa ja suolistossa.


LUONNONMUKAINEN SPC-PROSESSI SPC (Specially Processed Cereals)
-prosessi tapahtuu ilman lisäaineita. Rehuissa käytettävä kaura käsitellään veden ja lämmön avulla siten, että kauran  tärkkelys pilkkoutuu, vapauttaen luonnonmukaisia yhdisteitä. Nämä aineet stimuloivat hevosen omaa AF-proteiinin tuotantoa. AF-proteiini ohjaa nesteen imeytymistä soluseinämien läpi.

SPCllä voidaan näin vaikuttaa hevosen kykyyn säilyttää nestetasapaino kovassakin rasituksessa tai esimerkiksi ripulin aikana. Se myös auttaa tasapainon palauttamisessa kilpailun jälkeen ja ehkäisee kilpahevosille tyypillisiä vatsaongelmia.


SPC - TUTKITTUA JA TURVALLISTA
SPC-rehut ovat korkealaatuisen valikoimamme huipputuote. Patentoidut SPC-tuotteet on kehitetty yhteistyössä alan johtavien tutkijoiden, eläinlääkärien ja hevosalan ammattilaisten kanssa. Niiden taustalla on vuosien tutkimus- ja tuotekehitystyö.


Tämä kaikki hevosesi hyvinvoinnin parhaaksi!